O tunsoare i-a schimbat viața unui bărbat fără adăpost, pe care familia îl credea decedat de 10 ani

- Advertisement -

Un bărbat brazilian fără adăpost s-a reunit cu familia sa după 10 ani, după ce un frizer i-a tuns părul și barba și a postat fotografiile cu noul look al acestuia pe rețelele de socializare.

João Coelho Guimarães, în vârstă de 45 de ani, locuiește pe străzile orașului brazilian Goiâniade , iar familia lui credea că e decedat de un deceniu. Recent, a intrat într-un magazin de haine pentru bărbați , unde proprietarul și angajații s-au oferit cu generozitate să-l tundă și să-l îmbrace cu haine noi. Când imaginile cu noua înfățișare a lui Guimarães au devenit virale, familia sa a reușit să-l recunoască.

- Advertisement -

Proprietarul frizeriei a decis, de asemenea, să-i ofere niște haine noi, iar Guimarães a primit trei cămăși, o pereche de pantaloni, un sacou și o pereche nouă de pantofi.

„Este o persoană foarte timidă și a spus doar câteva cuvinte. Dar am observat că era satisfăcut și ne-a mulțumit foarte mult”, a mai spus Lobo. Când au terminat, Guimarães nu arăta doar bine îngrijit, ci de-a dreptul arătos, iar Lobo și echipa sa au decis să posteze fotografiile transformării sale pe social media.

Fotografiile au ajuns si la familia sa. „Au văzut fotografia și m-au contactat pe mine, deoarece el nu are nici telefon, nici adresă fixă si au spus ca vor trece prin cartier pentru a încerca să-l găseasca”, povestea Lobo pe 16 decembrie.

- Advertisement -

A doua zi, camerele video au surprins momentul în care l-au găsit pe Guimarães și l-au întâmpinat cu o îmbrățișare. Deși, în mod clar, toți s-au bucurat să se reîntâlnească, Guimarães nu se mută cu familia sa. João este încă pe stradă.

Sora lui a vrut să-l ducă acasă, dar el nu a vrut. A spus că pe stradă se simte liber. Dar acum ai lui știu că e în viață și au grijă de el, atât cât pot.