Distracția e pe val. Top 10 parcurilor acvatice din Europa

0
Arșița estivală are rostul ei: ne scoate afară la distracții. Ok, avem și varianta să stăm închiși în casă în răcoarea aerului condiționat, dar nu e stilul nostru. Așa că, binevenită fie căldura verii și slăvite să fie și parcurile acvatice, cu zecile lor de tentații numai bune pentru această perioadă.
Ordinea este alfabetică, după denumirea țării.

9BULGARIA

Aqua Paradise, în Nessebar, este cel mai mare parc acvatic din Bulgaria, aflat pe o suprafață de 46.000 de metri pătrați. Lungimea totală a pistelor de tobogan depășește 1500 de metri. Aqua Paradise este un paradis cu peste 40 de atracții, printre care amintesc de cursele amețitoare de rafting de peste 140 de metri lungime, toboganul  în care răsucirile, unduirile și alunecările par să nu se termine spre bucuria tuturor, un tobogan kamikaze ce asigură o viteză palpitantă și o cădere de la 22 de metri – zeci de emoții plăcute și consistente doze de adrenalină. Aqua Paradise din Nessebar este d eschis până în 13 septembrie, prețul unui bilet începe de la 14 leva.
 
Action. Parcul acvatic Action este la cinci minute de  Sunny Beach și oferă toată gama de distracții și senzații: pentru copii, familii, senzații extreme. Îndrăzneții nu vor ocoli pistele verticale, ce asigură căderea liberă, nici kamikaze și nici pistele turbolence, twister sau turnul navigator. Pentru cei mici (până la 90 centimetri înălțime), intrarea este liberă. Pentru un copil, biletul pentru o  zi costă 18 leva, iar pentru un adult este 36 de leva, cu diferite variante, în funcție de zile, ore, număr persoane. În sezonul estival 2015, este deschis până în 11 septembrie.