Aspectul cu totul unic al acestor gemeni a uimit internetul

Lucrurile nu trebuie să fie colorate pentru a fi memorabile. Acest lucru a fost dovedit încă o dată de o pereche de gemeni cu albinism care sunt fermecători si care, după cum se dovedește, vor transforma lumea modei în viitorul apropiat.

In acest articol va oferim șansa de a afla despre Lara și Mara Bawar. Fetele sunt centrul unui proiect foto numit Rare Flori , în care fotograful Vinicius Terranova a dezvăluit frumusețea deplină a acestor surori.

- Advertisement -

Șansele ca un copil să se nască cu albinism sunt 1 din 17.000. Deci, este aproape imposibil să ne imaginăm cât de mică este probabilitatea ca cineva să nască gemeni.

Cu aspectul lor captivant, nu este o surpriză să aflăm că aceste fete de 11 ani dintr-o familie braziliană obișnuită au prins interesul fotografilor celebri.

- Advertisement -

Gemenele au reușit deja să devină modele pentru diferite mărci și reviste de modă.

Lara și Mara mai au o altă soră, Sheila, care nu are albinism.

Sheila arată aproape exact ca surorile ei gemene, cu excepția culorii pielii . Efectul este unul de a privi într-un „negativ” fotografic al lui Lara și Mara.

- Advertisement -

„Aceste fete exprimă în felul lor unic cât de diversă, maiestuoasă și perfectă poate fi frumusețea”, spune Vinicius. E greu să nu fii de acord cu el!