15 Celebrități care sunt urmașii unor figuri istorice marcante din trecut

- Advertisement -

De multe ori familiile pot fi extrem de diferite. Și nu doar când vine vorba de comportament și relații, ci și când vine vorba de rudele de sânge. Astăzi, multe companii folosesc genetica pentru a-ți urmări strămoșii si pentru a afla din ce familie ne tragem.

Acestea fiind spuse noi in acest articol v-am pregatit o lista cu mai multe celebrități care sunt urmașii unor figuri istorice marcante in istoria omenirii.

1. Beyoncé Knowles este a 25-a verișoara a reginei Elisabeta a II-a.

Beyoncé Knowles, binecunoscută ca regina muzicii, are și sânge regal. Ea este cea de-a 25-a verișoară a reginei Elisabeta, deoarece ambele îl au pe regele Henric al II-lea ca strămoș comun.

- Advertisement -

2. Angelina Jolie are descendență de la regele Filip al II-lea al Franței.

Regele Filip al II-lea al Franței a domnit între 1180 și 1223 și se știe că a adus stabilitate financiară țării sale. Actrița Angelina Jolie poartă sânge regal francez, având în vedere că este o descendentă directă a lui Filip al II-lea . În mod ciudat, ea a jucat-o pe Regina Olimpia în filmul din 2004 Alexander , alături de Phillip II al lui Val Kilmer, doar că acesta era Filip al II-lea al Macedoniei.

3. Brad Pitt este un descendent al regelui Henric al II-lea al Angliei.

Nici Brad Pitt nu se lasa mai prejos. Acesta este descendent al lui Henric al II-lea al Angliei, care a domnit din 1154 pana în 1189. Întâmplător, soția regelui Henric al II-lea, Eleanor de Aquitania, a fost căsătorită pentru prima dată cu regalitatea franceză.

- Advertisement -

4. Jane Austen este mătușa străbună a lui Anna Chancellor.

În 1995, Anna Chancellor a jucat rolul Carolinei Bingley în miniseria Pride and Prejudice a lui Jane Austen . Dar are o legătură mai profundă și cu Jane Austen care ii este matusa strabuna.

5. HH Asquith este străbunicul Helenei Bonham Carter.

Helena Bonham Carter este cel mai bine cunoscută pentru rolurile sale ieșite din comun, precum cel al doamnei Lovett din Sweeny Todd: The Demon Barber of Fleet Street . Dar ea provine dintr-o familie ilustra. Herbert Henry Asquith, prim-ministrul Regatului Unit din 1908 până în 1916, a fost străbunicul ei patern . Ea este, de asemenea, rudă cu Jane Austen și, ulterior, cu Anna Chancellor.

6. Harry Lloyd este un descendent al lui Charles Dickens.

- Advertisement -

Harry Lloyd, care il interpretează pe Viserys Targaryen în Game of Thrones, este stră-stră- strănepotul celebrului Charles Dickens. Mama lui Lloyd, Marion este descendenta celui de-al șaptelea copil al lui Dickens, Henry Fielding Dickens, care la rândul său a avut 5 copii.

7. Benedict Cumberbatch este vărul al 16-lea al Regelui Richard al III-lea.

Benedict Cumberbatch este înrudit îndepărtat cu regele Richard al III-lea , care a condus Anglia între 1452 și 1485. A fost ultimul rege englez care a decedat în timpul unei bătălii, iar mai târziu, a avut loc o întreagă investigație pentru găsirea rămășițelor sale. Cumberbatch, care îl interpretează pe Doctor Strange în filmele Marvel, este al 16-lea văr al regelui.

8. Regele Henric I este strămoșul lui Sigourney Weaver.

Se pare că există multe celebrități care își pot urmări descendența până la regii englezi. Regele Henric I , care a domnit de la 1100 până în 1135, pare să fi decedat fără un moștenitor bărbat, dar liniile sale de sânge s-au răspândit departe. Actrița Sigourney Weaver, cunoscută pentru rolul din Alien , este o descendentă a lui Henric I, iar acest lucru o face și verișoara a 24- a a Reginei.

9. Jake Gyllenhaal are legatura cu Regele Edward al III-lea.

Regele Eduard al III-lea a condus englezii din 1312 până în 1377 și este cunoscut ca un rege destul de convențional, care a continuat războiul cand putea să dea dovadă de clemență. Există multe celebrități care pot pretinde relații de sânge cu el, inclusiv Maggie și Jake Gyllenhaal .

10. Meghan Markle este rudă cu William Shakespeare.

Știm că Meghan Markle este rudă cu Familia Regală Britanică, prin căsătoria cu Prințul Harry, Ducele de Sussex. Dar are deja sânge celebru în vene, având în vedere că este verișoară cu marele dramaturg, William Shakespeare .

11. Ozzy Osbourne este rudă cu țarul Nicolae al II-lea

Cercetătorii spun ca celebrul cantaret nu este doar un descendent al bărbatului din Neanderthal, ci și o rudă a haiducului Jesse James. Dar pretenția sa la faima regală este cu ultimul țar rus, Nicolae al II-lea , a cărui întreagă familie a fost distrusă în revoluție.

12. Cary Elwes este un descendent al infamului avar John Elwes.

Actorul Cary Elwes este rudă cu John Elwes . Ca bărbat, este posibil ca John Elwes să fi fost neremarcabil, cu excepția faptului că era un avar extrem. Se mai spune că el a fost inspirația lui Charles Dickens din spatele personajului avar, Ebenezer Scrooge, din clasicul A Christmas Carol.

13. Surorile Deschanel sunt rude cu Ludovic al IV-lea al Franței.

Zooey și Emily Deschanel și-au făcut amândouă nume la Hollywood. Zooey este vedeta serialului New Girl , în timp ce Emily Deschanel a fost eroina lui Bones . Și ambele pot revendica sângele regal francez, până la regele Ludovic al IV-lea al Franței , care a domnit între 936 și 954.

14. Anderson Cooper este strănepotul lui Cornelius Vanderbilt.

Anderson Cooper este strănepotul lui Cornelius Vanderbilt , magnatul in transport maritim și feroviar a cărui avere familială a fost odată mai mare decât trezoreria SUA. Mama lui, Gloria Vanderbilt a fost nepoata lui Cornelius , dar Cooper își amintește că a decis să înceapă sa munceasca devreme, având în vedere că averea familiei s-a diminuat mult.

15. Robert Pattinson este un descendent al lui Vlad Țepeș.

Poate că Robert Pattinson l-a jucat pe vampirul bolnav de dragoste, Edward Cullen, în seria Twilight, dar are o legătură de sânge in viața reală cu „ Dracula ”. Celebrul personaj al lui Bram Stoker ar fi fost inspirat de conducatorul Transilvaniei, Vlad Țepeș , iar Pattinson este rudă cu el, prin intermediul familiei regale britanice.