10 plaje paradisiace care ar trebui închise cât mai curând posibil

Mulți oameni petrec tot anul așteptând momentul sa mearga la plajă, în timp ce alții sunt „norocoși” să locuiască într-un oraș în care marea este disponibilă tot timpul. Adevărul este că nu există nimic mai plăcut decât plaja, dar trebuie să decideți cu atenție pe care să o vizitați.

- Advertisement -

Există mai multe locuri paradisiace în lume, care ascund pericole care pot provoca chiar decesul unui individ. Mai jos sunt 10 plaje frumoase pe care toată lumea ar trebui să le evite, iar motivul sigur vă va surprinde :

01. Cape Tribulation, Queensland, Australia
Aparent liniștită, această plajă găzduiește șerpi, păianjeni și crocodili. În plus, marea este plină de meduze din iunie până în octombrie.

02. Playa Zipolite, Mexic
Cu valuri foarte puternice și curenți perfizi, această plajă a fost scena a mii de înecuri.

03. New Smyrna Beach, Florida
Una dintre cele mai frumoase plaje din Florida, cu valuri excelente pentru surferi, dar acest loc are un titlu nu prea primitor: capitala mondială a atacurilor rechinilor.

- Advertisement -

04. Shenzhen, China
Plajele din acest oraș primesc până la 100.000 de oameni într-o singură zi, în perioadele cele mai fierbinți ale anului. V-ați imaginat vreodată cum este calitatea apei? Ca să nu mai vorbim de zgomot, șanse de a te pierde și alte probleme.

05. Insula Heard din Oceanul Indian
Ce zici de o plajă unde temperaturile sunt în jur de 2 grade?

06. Maho Beach, St. Martin
Situat foarte aproape de aeroport, oamenii aproape „ating” avioanele.

07. Plaja Gansbaai, Africa de Sud
Nu înotați pe această plajă, deoarece locația este un loc preferat pentru rechinii albi.

- Advertisement -

08. Plaja Hanakapiai, Hawaii
Curenții extrem de periculoși ai acestei plaje sunt de speriat. În apropiere nu există nicio stație de salvamari, deci este mai bine doar să vă plimbați pe nisip.

09. Plaja Boa Viagem, Recife, Brazilia
Din păcate, din 1992, pescuitul fără restricții a eliminat orice hrană pentru rechini, care acum atacă înotatorii.

10. Staithes, Yorkshire, Regatul Unit
Este fără îndoială, una dintre cele mai proaste plaje din Europa datorită poluării provenite de la fermele vecine. Mulți înotători au avut probleme de sănătate după o simplă baie.