10 drumuri exclusiv doar pentru cei care duc totul la extrem. Ai destul curaj sa vezi acest video?

1

Esti dornic de aventura? Vrei sa ai parte de o excursie cum nu ai mai avut in trecut? Te-ai gandit sa conduci prin locuri nebanuite sau  riscante?

In videoclipul de mai jos, produs de canalul de youtube TheRichest, sunt prezentate 10 dintre cele mai periculoase drumuri si autostrazi din intreaga lume, de la Passage de Gois – drumul scufundat in apele oceanului Atlantic, la soseaua Zoji La din regiunea montana Kashmir din India.

  Desi topul prezinta cele mai spectaculoase si deopotriva periculoase drumuri din intreaga lume, am putea sa rezervam un loc in top si pentru drumurile din Romania, un exemplu in acest sens ar fi Soseaua Transalpina, considerata a fi cea mai periculoasa sosea din Romania. Iata o scurta istorie a acesteia, in materialul video de mai jos:

VIAcyd.ro
SURSĂbzi.ro
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Avem o tara minunata ! Am avut ocazia si curiozitatea sa vad mare parte din ea, cu ani in urma ! Mare pacat ca nu am invatat sa respectam frumosul, sa respectam natura si de multe ori in locuri minunate s-au strans resturi de campare lasate de turisti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here